
Складові:
- 1 пакетик (90 гр) фруктового желе.
- 30 мл (4 ложки) желатину.
- 25 мл (3 ложки) цукру.
- 1/2 чайної ложки лимонної кислоти.
- 130 мл кип'яченої води (хто хоче менше «резинові» - беріть 200 мл).
Приготування:
1. Усі сухі інгредієнти всипати в миску і змішати з киплячою водою. Ставимо на маленький вогонь і варимо поки все добре розмішається.
2. Силіконову форму ставимо на тверде поверхню, (наприклад на дощечку, щоб легше було перенести в холодильник), ложкою заповнюємо формочки і ставимо в холодильник на хвилин 10 і більше.
3. Коли застигне і дістанемо з формочок, треба посипати крохмалем, щоб не злипалися.
|